Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γιάννης Μιχελάκης του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων & Κορασίδων 2020 που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 15-16 Φεβρουαρίου με τον Γιάννη Μιχελάκη του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» με εμφανή υπεροχή να κατακτάει το χρυσό στην κατηγορία των 92kgr Παίδων και να παίρνει κατευθείαν το εισιτήριο για όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν (Μεσογειακό, Βαλκανιάδα, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).

Ενώ η Ιωάννα Δεσκουλίδου η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 65kgr Κορασίδων, αναγκάστηκε να δώσει αγώνα πρόκρισης -με την τρίτη της κατηγορίας η οποία αποκλείστηκε από την πρώτη- όπου στέφθηκε νικήτρια, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο δυναμικό της Εθνικής μας ομάδας και να πάρει εντέλει κι εκείνη  το εισιτήριο για τις διεθνείς αναμετρήσεις.

Ο τρίτος αθλητής της αποστολής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Μανώλης Βλασιάδης λόγω έντονης αδιαθεσίας δεν πήρε την έγκριση του γιατρού της διοργάνωσης και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

«Σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο οι αθλητές μας πρωταγωνίστησαν για μία ακόμα φορά.

Ο Μιχελάκης με επιβλητική εμφάνιση νίκησε τέσσερις αντιπάλους και έδειξε ότι μπορεί να φέρει νέες διακρίσεις με τα χρώματα της Εθνικής μας.

Η Δεσκουλίδου παρ’ ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα κέρδισε την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα τόσο για τους Μεσογειακούς, όσο και για τους Βαλκανικούς που φέτος θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, με στόχο να βελτιώσει την περσινή της επιτυχία που ήταν 3η Βαλκανιονίκης.

Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών/τριών και η άνοδος του επιπέδου μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον της Ελληνικής Πάλης», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί